Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@12:49:14 GMT

بیوگرافی الچین سانگوبازیگرترکیه ای

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۴۹۴۲

بیوگرافی الچین سانگوبازیگرترکیه ای

الچین سانگو بازیگر و مدل موفق ترکیه ای است که به دلیل رنگ موهای قرمز و چشم های جذابش جزو یکی از زیباترین زنان دنیا در لیست جهانی BWC است. ناطقان:




نام اصلی: الچین سانگو

تاریخ تولد: 3 آگوست 1985

محل تولد: ازمیر ترکیه

حوزه فعالیت: بازیگری و مدلینگ

 

بیوگرافی الچین سانگو

الچین سانگو در 3 اگوست سال 1985 در شهر ازمیر ترکیه به دنیا آمده است و اکنون ذر استانبول زندگی میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

الچین سانگو بازیگر و مدل ترکیه ای است که به دلیل رنگ موهای زیبا و قرمز رنگش و چشم های زیبایی که دارد جزو یکی از زیباترین زنان دنیا در لیست جهانی BWC است.

 

تحصیلات الچین سانگو

 

الچین سانگو فارغ التحصیل رشته اپرا از دانشگاه مرسین است

 

الچین سانگو فارغ التحصیل رشته اپرا از دانشگاه مرسین است و هم زمان با تحصیل به دلیل علاقه شخصی به بازیگری در دوره های بازیگری نیز شرکت کرده است. الچین سانگو پس از حضور موفق در تبلیغات تلویزیونی توانست وارد عرصه بازیگری شود و به یک سوپراستار تبدیل شود. 

 

کارنامه هنری الچین سانگو

 

الچین سانگو بازیگر سریال روزی روزگاری در نقش ژاله

 

الچین سانگو پس از گذراندن دوره های بازیگری فعالیت هنری خود را از تبلیغات تلویزیونی آغاز کرد و سپس در تئاتری به نام خاک صحنه برای اولین بار روی صحنه رفت. 

 

اولین نقش آفرینی االچین سانگو در مقابل دوربین تلویزیون بازی در نقش ژاله در سریال روزی روزگاری در سال 2011 است. 

 

با وجود این که او در چندین فیلم و سریال تاریخی بازی های درخشانی کرده است اما شهرت وی بیشتر به سریال عشق اجاره ای در سال 2016 در نقش دفنه بر می گردد.

 

جدیدترین نقش آفرینی الچین سانگو در سریال جنایی-درام تصادف Carpisma در سال های 2018-2019 است. الچین سانگو در نقش زینب در مقابل کیوانچ تاتلیتوغ در نقش قدیر ایفای نقش کرده است. 

 

سریال تصادف داستان مردی به نام قدیر است که تصمیم میگیرد با یک تصادف رانندگی به زندگی خود پایان دهد و لی چهار ماشین دیگر با چهار زندگی و انسان متفاوت نیز درگیر این تصادف می شوند. در این سریال بازیگرانی دیگری از جمله هاکان کورتاش ، ملیسا آسلی ، الپرن دویماز حضور دارند.

 

الچین سانگو جوایز زیادی در زمینه بازیگری دریافت کرده که از جمله آنها می توانیم به سه جایزه پروانه طلایی اشاره کنیم، او همچنین 20 نامزدی دیگر را هم در کارنامه افتخارات خود دارد.

 

فعالیت الچین سانگو در مدلینگ 

 

الچین سانگو جوایز زیادی در زمینه بازیگری دریافت کرده است

 

الچین سانگو از سال 2016 وارد عرصه مدلینگ شد و به دلیل چهره و اندام جذابی که داشت به سرعت توانست در این زمینه پیشرفت کند. 

 او با شرکت های مشهوری مانند نسکافه و کوکاکولا همکاری داشته است و همچنین مدل محصولات Elidor و Boyner است. 

 

علاقه مندی های الچین سانگو

الچین سانگو به مسافرت و گردش علاقه بسیاری دارد. او زیاد اجتماعی نیست و ترجیح میدهد در جمع های کوچک و خانوادگی حضور داشته باشد. از نظر او اجتماعی بودن یک کار هست که باید انجامش دهد. الچین سانگو به کتاب خواندن و پیانو زدن هم علاقه دارد و اوقات فراغت خود را با انجام این کارها میگذراند. 

 

زندگی شخصی الچین سانگو 

 

الچین سانگو و یونس اوزدیکن

 

درست است که الچین سانگو هنوز مجرد است و به صورت رسمی ازدواج نکرده است ولی او رابطه عاشقانه ای با یونس اوزدیکن دارد. عکس های الچین سانگو با یونس اوزدیکن در اینستاگرام او با ایموجی های عاشقانه وجود دارد. 

 

پس از هم بازی بودن الچین سانگو با باریش اردوچ بازیگر سوئیسی-ترکیه ای در فیلم سینمایی عاشقانه  ”mutluluk zamani” شایعاتی مبتنی بر رابطه او و باریش وجود دارد. 

جالب است بدانید که در هنگام اکران این فیلم یونس اوزدیکن دوست پسر الچین سانگو حاضر نشد صحنه های رمانتیک و عاشقانه این فیلم را ببیند و سالن نمایش را ترک کرد. 

 

فیلم های الچین سانگو :

 

روزی روزگاری (2011)   سایز عشق (2012)  حکایت یک عشق (2013)  سعید و شورا (2014) سودام آلابورا (2015)  عشق اجاره ای (2016)   تصادف (2018-2019)  برچسب ها: ترکیه ، ناطقان ، بازیگر ، زنان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ترکیه ناطقان بازیگر زنان ترکیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۴۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی

 طی روزهای گذشته چین، میزبان «عزام الاحمد» و «سمیر الرفاعی» به عنوان نمایندگان جنبش فتح و «موسی ابو مرزوق» و «حسام بدران» به عنوان نمایندگان جنبش حماس در پکن بود. در این نشست طرفین بر لزوم احیای کمیته‌های مشترک خود و حل و فصل اختلافات و  حملات رسانه‌ای به یکدیگر به توافق رسیده‌اند. در همین راستا شبکه المیادین در خبری اعلام کرد، هیأت‌های حماس و فتح در پکن بر وحدت میان  فلسطینیان با یکدیگر تاکید داشته اند بطوریکه دو گروه بر لزوم تشکیل دولت وفاق ملی موقت حین جنگ و پس از آن تاکید داشتند.

همزمان لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین دیروز در نشست خبری خود در پکن در جمع خبرنگاران با بیان جزئیاتی در این باره گفت: نمایندگان جنبش‌های فلسطینی در پکن  با یکدیگر رایزنی کردند و دو طرف بر ادامه روند گفتگو و تلاش برای دستیابی به وحدت در اسرع وقت توافق کردند.  

دیپلماسی میانجیگری چین با فرایند صلح در خاورمیانه

چین اخیرا نقش فعال تری در بحران های بین المللی بر عهده گرفته  و تا حدودی گوی سبقت را از کشورهای غربی در حوزه میانجیگری در بحران های بین المللی ربوده است. نمونه آن را می توان میانجیگری میان تهران و ریاض در سال گذشته میلادی عنوان کرد.

فاطمه محروق، کارشناس مسائل شرق آسیا و عضو هیئت علمی دانشگاه، در گفت وگو با قدس با اشاره به سابقه نقش آفرینی و میانجیگری  چین در تحولات خاورمیانه به ویژه مسئله اختلاف و تنش  اعراب و رژیم صهیونیستی، گفت: رفتاری که پکن طی ماه های اخیر به خصوص پس از عملیات طوفان الاقصی برای کاهش تنش در منطقه خاورمیانه در پیش گرفته جدید نمی باشد بطوریکه همواره دیپلماسی میانجی‌گری به‌عنوان یکی از ارکان اصلی اهداف و اعمال سیاست خارجی چین در غرب آسیا مطرح بوده است و پکن خود را به‌ عنوان یک نیروی صلح‌ساز در معارضات و بحران‌های منطقه‌ای همچون بحران افغانستان، سوریه، سودان، یمن، ایران و فرایند صلح اعراب ـ اسرائیل  از سال 2004 مطرح ساخته است.

وی با بیان اینکه نیـاز روزافـزون چیـن بـه منابـع انـرژی و سـرمایه گذاری ها و مبـادلات بازرگانـی با کشـورهای ( غرب آسیا)، حاکـی از اهمیـت اقتصـادی این منطقـه در سیاسـت خارجی پکـن اسـت، افزود: چین به کشورهای خاورمیانه  از گذشته نگاهی گسترده تری داشته و این کشور مناسبات اقتصـادی دو جانبـه، معـادلات چندجانبه در خصـوص حـل مسـایل سیاسـی ارائـه نقـش میانجی گـری را در منازعـات کشـورهای خاورمیانـه پیگیـری می کنـد. تا جایی که استراتژی صلح جویانه و میانجیگری چین منجر شده کشورهای منطقه نگاه مثبت و سازنده ای به حضور این کشور در منطقه داشته باشندو مناسبات گسترده ای با این کشور برقرار نمایند.

او با اشاره به میزبانی چین  از نمایندگان جنبش اسلامی فتح و حماس در پکن، و نیز پیگیری این کشور برای آشتی نیروهای فلسطین بایکدیگر، گفت:  رفتار پکن سابقه طولانی دارد چراکه همواره چین به دنبال نقش آفرینی بیشتر در خاورمیانه می باشد و برگزاری نشست نمایندگان جنبش های فلسطینی در پکن، در چارچوب سیاست خارجی چین محسوب می شود.

تغییر رویکرد پکن از انفعالی به فعالانه در منطقه

این استاد دانشکاه تاکید کرد: هم اکنـون چین به عنـوان یـک قدرت بـزرگ از راهبـرد انفعالی سـنتی خود به سـمت درگیـری فعالانه در بحران هـا و مناقشـات منطقه ای حرکت کرده اسـت و دسـت بـه سیاسـت های عملگرایانه می زنـد.رفتار این کشور در حل تنش های خاورمیانه به خصوص بحران غزه منجر شده حتی بیشتر کشورهای اروپایی از پکن حمایت نمایند.

محروق اظهار داشت: طی یک دهه گذشته چین دیپلماسی فعالی جدا از مسئله اقتصادی در منطقه خاورمیانه را دنبال می کند بطوریکه به پلتفرم های امنیتی و سیاسی جدیدی وارد شده است. گفتگوهایی مانند میانجیگری بین ایران و عربستان در سال گذشته، مدیریت چالش میان رژیم صهیونیستی و اعراب را می توان نام برد.

وی درپاسخ به این پرسش که ایالات متحده آمریکا به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه  به شدت در جامعه بین المللی در تنگنا قرار گرفته، با توجه به این موضوع، آیا چین می تواند در مسئله غزه نقش آفرینی کند، گفت: باتوجه به  گذشت بیش از 207 روز از جنگ غزه، واشنگتن حمایت های مالی، نظامی، تسلیحاتی و اطلاعاتی گسترده ای را از اسرائیل انجام داده است و همین مسئله منجر به تعارض میان این کشور و گروه های فلسطینی شده است اما چین با توجه به سابقه حضور خود در میانجیگری های منطقه، توانسته نه تنها میزبان نشست سران فتح و حماس در پکن باشد بلکه کشورهای اروپایی و منطقه نیز از نقش آفرینی چین برای برقراری صلح میان گروه های فلسطینی حمایت کنند.

او در پایان اظهار کرد: رابطه چین با طرفین درگیر در جنگ غزه خوب است و می تواند این کشور نقش خودش را در برقراری آتش بس تا حدودی ایفا نماید، این رفتار چین نشان دهنده تغییر رویکرد دیپلماسی اقتصادی به مسائل امنیتی و سیاسی می باشد.

سید حسین حسینی

دیگر خبرها

  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • گوینده پیشکسوت رادیو درگذشت + بیوگرافی و علت فوت مسعود اسکویی
  • از تخته‌ سیاه به پرده نقره‌ای؛ بازیگرانی که معلم بودند
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • (ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است